Om oss

Lille Venn er en nettbutikk med salg av barneklær.

Butikken har eksistert siden 2009. De første årene hadde vi fysisk butikk samt nettbutikk. Den fysiske butikken ble nedlagt i 2014 og vi satset videre sammen med Miinto. Nå i 2017 har vi relansert nettbutikk under vårt tidligere domene. www.lille-venn.no

Det er Anita og Maren som steller med innkjøp og drift av nettbutikkene. Mor og datter bedrift. 3 barn i alderen 1-9 år er vårt crew når det gjelder bruk av de produktene vi selger. På den måten får vi testet ut egenskapene når det gjelder comfort, vask og slitasje.

Vi fører på det nåværende tidspunkt hovedmerkene: Memini, Noa Noa Miniature, Wheat, LilleLam, Mayoral og Little Hedonist. Størrelsene er fr 0-12, men med hovedtyngden på 0-8 år. Vi har planer om å utvide utvalget vårt og ønsker å fokusere på helheten. Lage inspirasjonsbilder med forslag til antrekk og være våkne for kombinasjonene når vi er på innkjøp. Stil fra topp til tå med andre ord. 

Vi håper på at vi kan tilby et spennende utvalg som treffer smaken til de fleste.  Et spennende og variert utvalg, Fra det sarte,nostalgiske til det mer moderne og kule. Vi håper vi kan gjøre nettbutikken til en koselig butikk som du føler deg hjemme i.

Det er alltid kjekt å høre fra kundene og vi vil sette pris på at du tar kontakt. Still spørsmål og vi skal svare så godt vi kan.

Vi ønsker at du skal føle at hos oss får du personlig service og rask levering.

PRØV OSS DA VEL!