Levering

Vi sender alle pakker/brev med Posten/Bring.

Fra mandag til fredag sender vi ut varene samme dag (bestillingen må være lagt innen kl 15:00) eller senest første virkedagen etter din bestilling. Et forbehold om 2-3 dager i ferie og høytider.

Normalt har du varene på postkontoret 2-5 virkedager fra vi har sendt din bestilling.  Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes om den sendes med sporing. Vanlig A-post blir levert til den adressen du har valgt. Det kan i høytider bli litt lengre leveringstid, grunnet større pågang  hos Posten/Bring.Tiden det tar i posten har vi dessverre ikke kontroll over.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på  postkontor/post i butikk. Gjør du ikke det, vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglement. Du vil da bli fakturert for fraktkostnadene.

Frakt kr. 49,- på ordrer under kr 700,-. Vi sender pakken som pakke i postkassen på ditt ansvar.

Ønsker du pakke med sporing, koster det kr. 129,-. Ditt sporingsnummer sendes til din oppgitte epost adresse når pakken sendes fra vårt lager.

Når pakken er stilt til din disposisjon overtar du ansvaret for innholdet. Dersom du ønsker å returnere noe, må du velge fraktalternativ selv. Varer skal ikke sendes i oppkrav. Husk at dersom pakken skal komme bort i posten under returen, er dette ditt ansvar.

 

Hente selv på vårt lager (Mauseidvåg) etter avtale:

Bor du nærme vårt lager og har lyst å hente dine varer selv, er du hjertlig velkommen. Det må da avtales tid med oss for avhenting, da lager ikke er fulltidsbemannet. Det er mulig med avhenting stort sett på alle hverdager og noen ganger også lørdager og søndager om ønskelig. Vi kan også avtale at vi bringer til adresser i nærheten av lageret, for å få en raskere levering. 

For å avtale tid kan du kontakte oss på maren@lille-venn.no eller på tlf.97962607. Du kan også benytte dette kontaktskjema .

Kunder på Svalbard 


Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 236,- .Skulle posten endre dette gebyret, blir det til enhver tid belastet iflg. postens takster.